Zorgen Erna

Helpen bij de afwikkeling van de nalatenschap van een partner
Verlies
2 maart 2018
zorgna uitgave kinderen helpen verlies
Kinderen helpen bij verlies
15 maart 2018
Show all

De prijs is volgens afspraak

 

Voor wie is deze uitgave?

Deze uitgave is speciaal ontwikkeld voor nabestaande(n) van een getrouwde partner of geregistreerd partner. De uitgave ondersteunt nabestaanden bij de afwikkeling van de nalatenschap van deze partner.

Meer over de uitgave ‘Zorgen Erna’

Als een partner overlijdt, dan krijgen de achtergebleven partner/nabestaanden te maken met allerlei vragen bij de afwikkeling van de nalatenschap. Zorgna heeft een unieke uitgave voor deze situatie. De chronologische opbouw, het complete overzicht, praktische checklists en adressen van belangrijke instanties en informatieverstrekkers zorgen voor helderheid en hulp. Zo bespaart u nabestaanden in het nazorgtraject veel moeite en onduidelijkheid.

Inzetbaarheid bij uw dienstverlening

Wij adviseren de uitgave kort na een overlijden in te zetten. Indien uw werkwijze het toelaat adviseren wij om de uitgave niet tijdens het regelgesprek in te zetten. De nabestaanden worden overladen met informatie bij dit gesprek. Om deze reden is het beter om de uitgave erna aan te bieden bij uw tweede gesprek. U kunt dan ook een korte toelichting geven.

Staffelprijzen op jaarbasis

Deze uitgave kent een staffelprijs op jaarbasis. Deze staffelprijs geldt voor de afname van beide versies Zorgen erna samen gedurende 12 op een volgende maanden. Iedere nieuwe klant krijgt hiervoor een prijs toegekend. Dit gebeurd eerst op basis van het ingeschatte verbruik en na 12 maanden op basis van het gerealiseerde verbruik. Uw voordeel hierbij is dat u altijd over de meest recente nazorg/dienstverlening kunt beschikken en in elke gewenste hoeveelheid kunt bestellen. Tegelijkertijd heeft u dan toch altijd de laagst mogelijke inkoopprijs.

Proefexemplaar ontvangen?

Aan nieuwe klanten wordt een vaste staffelprijs toegekend. Deze geldt voor de afname van beide versies samen gedurende een heel jaar (12 maanden).
Uw voordeel hierbij is dat u altijd in elke gewenste hoeveelheid kunt bestellen en toch altijd uw inkoopprijs krijgt berekend op basis van uw afname op jaarbasis.

Vraag een proefexemplaar aan