Zorgen Erna

Helpen bij de afwikkeling van de nalatenschap van alleenstaande of ongehuwde
Verlies
2 maart 2018
Show all
De prijs is volgens afspraak

Voor wie is deze uitgave?

Deze uitgave is ontwikkeld voor nabestaande(n) van een alleenstaande, weduwe/weduwnaar, samenwonende partner zonder geregistreerd partnerschap. De uitgave ondersteunt deze nabestaanden bij de afwikkeling van de nalatenschap.

Meer over de uitgave ‘Zorgen Erna’

De informatie die iemand die de afwikkeling van de nalatenschap op zich heeft genomen van overleden weduwe(naar), alleenstaande of ongehuwde en niet geregistreerde partner is vaak erg complex. Om het nabestaanden in deze moeilijke periode gemakkelijker te maken, heeft Zorgna een speciale uitgave ontwikkeld die volledig is toegespitst op hun persoonlijke situatie. Door de chronologische opbouw van de uitgave heeft de nabestaande een compleet overzicht van alle zaken die al gedaan zijn en die nog moeten gebeuren. Zo bespaart u nabestaanden in het nazorgtraject veel moeite en onduidelijkheid. De uitgave bevat daarnaast praktische checklists en adressen van belangrijke instanties en informatieverstrekkers.

Inzetbaarheid bij uw dienstverlening

Wij adviseren de uitgave kort na een overlijden in te zetten. Indien uw werkwijze het toelaat adviseren wij om de uitgave niet tijdens het regelgesprek in te zetten. De nabestaanden worden overladen met informatie bij dit gesprek. Om deze reden is het beter om de uitgave erna aan te bieden bij uw tweede gesprek. U kunt dan ook een korte toelichting geven.

Staffelprijzen op jaarbasis

Deze uitgave kent een staffelprijs op jaarbasis. Deze staffelprijs geldt voor de afname van beide versies Zorgen erna samen gedurende 12 op een volgende maanden. Iedere nieuwe klant krijgt hiervoor een prijs toegekend. Dit gebeurd eerst op basis van het ingeschatte verbruik en na 12 maanden op basis van het gerealiseerde verbruik. Uw voordeel hierbij is dat u altijd over de meest recente nazorg/dienstverlening kunt beschikken en in elke gewenste hoeveelheid kunt bestellen. Tegelijkertijd heeft u dan toch altijd de laagst mogelijke inkoopprijs.

Aantal Stukprijs
5 €16,45
10 €11,45
25 – 49 €8,45
50 – 99 €7,45
100 – 249 €6,95
> 250 €6,45

Proefexemplaar bestellen?

Gevestigde uitvaartorganisaties kunnen bij ons een kosteloos proefexemplaar aanvragen van een of meerdere uitgaven. Deze service bieden wij om u als uitvaartprofessional eenvoudig kennis te laten maken met onze uitgaven en dienstverlening. Tevens kunt u hiermee beoordelen of u met onze uitgaven uw dienstverlening verder kunt uitbreiden na de uitvaart.

Vraag een proefexemplaar aan