Zorgen Erna (Partner)

Zorgen Erna

Helpen bij de afwikkeling van de nalatenschap van een partner

Meer over de uitgave 'Zorgen Erna'

Als een partner overlijdt, dan krijgen de achtergebleven partner/nabestaanden te maken met allerlei vragen bij de afwikkeling van de nalatenschap. Zorgna heeft een unieke uitgave voor deze situatie. De chronologische opbouw, het complete overzicht, praktische checklists en adressen van belangrijke instanties en informatieverstrekkers zorgen voor helderheid en hulp. Zo bespaart u nabestaanden in het nazorgtraject veel moeite en onduidelijkheid.

Voor wie is deze uitgave?

Nabestaande(n) van getrouwde partner of geregistreerd partner.

Inzetbaarheid bij uw dienstverlening

U heeft natuurlijk uw eigen manier van werken. Onze ervaring is dat nabestaanden het prettig vinden dat ze het boekje snel krijgen en dat ze er enige uitleg bij krijgen. De nabestaanden kunnen het boekje op het voor hen juiste moment raadplegen en ermee aan de slag gaan.

Staffelprijzen op jaarbasis

Aantal12550100250
Stukprijs€ 14,10€ 7,95€ 6,95€ 6,50€6,15

Aan nieuwe klanten wordt een vaste staffelprijs toegekend. Deze geldt voor de afname van beide versies samen gedurende een heel jaar (12 maanden).
Uw voordeel hierbij is dat u altijd in elke gewenste hoeveelheid kunt bestellen en toch altijd uw inkoopprijs krijgt berekend op basis van uw afname op jaarbasis.

 

Kunnen we u ergens bij helpen?


Kom in contact met Zorgna