Zorgen Erna (alleenstaande of ongehuwde)

Zorgen Erna

Helpen bij de afwikkeling van de nalatenschap van alleenstaande of ongehuwde

Meer over de uitgave 'Zorgen Erna'

De informatie die iemand die de afwikkeling van de nalatenschap op zich heeft genomen van overleden weduwe(naar), alleenstaande of ongehuwde en niet geregistreerde partner is vaak erg complex. Om het nabestaanden in deze moeilijke periode gemakkelijker te maken, heeft Zorgna een speciale uitgave ontwikkeld die volledig is toegespitst op hun persoonlijke situatie. Door de chronologische opbouw van de uitgave heeft de nabestaande een compleet overzicht van alle zaken die al gedaan zijn en die nog moeten gebeuren. Zo bespaart u nabestaanden in het nazorgtraject veel moeite en onduidelijkheid. De uitgave bevat daarnaast praktische checklists en adressen van belangrijke instanties en informatieverstrekkers.

Voor wie is deze uitgave?

Nabestaande(n) van alleenstaande, weduwe/weduwnaar, samenwonende partner zonder geregistreerd partnerschap.

Inzetbaarheid bij uw dienstverlening

Wij adviseren de uitgave kort na een overlijden in te zetten. Indien uw werkwijze het toelaat adviseren wij om de uitgave niet tijdens het regelgesprek in te zetten. De nabestaanden worden overladen met informatie bij dit gesprek. Om deze reden is het beter om de uitgave erna aan te bieden bij uw tweede gesprek. U kunt dan ook een korte toelichting geven.

Staffelprijzen op jaarbasis

Aantal12550100250
Stukprijs€ 14,10€ 7,95€ 6,95€ 6,50€6,15

Aan nieuwe klanten wordt een vaste staffelprijs toegekend. Deze geldt voor de afname van beide versies samen gedurende een heel jaar (12 maanden).
Uw voordeel hierbij is dat u altijd in elke gewenste hoeveelheid kunt bestellen en toch altijd uw inkoopprijs krijgt berekend op basis van uw afname op jaarbasis.

 

Kunnen we u ergens bij helpen?


Kom in contact met Zorgna