Dag Lieve…

Dag Lieve...

Herinneringsboek voor kinderen 6-12 jaar

Meer over de uitgave 'Dag Lieve...'

‘’Dag Lieve…’’ is een prachtig geïllustreerd, toegankelijk herinneringsboek voor kinderen van ongeveer 6 tot 12 jaar. Met het boek kunnen zij een tastbare herinnering creëren aan hun overleden opa, oma, vader, moeder, broertje, zusje, vriendje of andere dierbare.
Kinderen gaan op hun eigen, specifieke manier om met verlies. Ze vinden het fijn om bezig te zijn. Door te schrijven, knippen, plakken en tekenen werken de kinderen aan een blijvende herinnering aan de overleden persoon. Tegelijkertijd zijn zij spelenderwijs en passend bij hun leeftijd bezig met het verlies. Ouders kunnen met hun kind(eren) de mooiste herinneringen in dit boek verwerken en hun gevoelens van verdriet delen. Dit zorgt voor warmte, openheid en samen beleven in een moeilijke periode. ‘’Dag Lieve…’’ is een unieke uitgave. U komt ermee tegemoet aan de behoeften van uw kleinste cliënten.

Het verschil tussen de oranje en groene versie?

Het zijn beiden boekjes om herinneringen te verzamelen, te kleuren en te plakken. De oranje versie geeft geen informatie over wat begraven en cremeren is en is voor iets jongere kinderen. De groene versie heeft een apart deel waar een crematie en een begrafenis eenvoudig wordt uitgelegd.

Voor wie is deze uitgave?

Kinderen tussen de 6 en 12 jaar.

Inzetbaarheid bij uw dienstverlening

Kinderen leven in het nu. Het is fijn als Dag Lieve snel wordt gegeven zodat kinderen er op hun eigen tijd mee aan de slag kunnen.

Staffelprijzen

Aantal12550100250
Stukprijs€ 9,95€ 5,25€ 4,25€ 3,50€ 3,00

 

 

Kunnen we u ergens bij helpen?


Kom in contact met Zorgna