Waardevol voor uw organisatie

Verlenging van uw dienstverlening

Naast het feit dat Memori kostenbesparend en/of van grote waarde kan zijn voor nabestaanden, levert het een belangrijke bijdrage aan uw naamsbekendheid en de beleving van uw dienstverlening.

Gemiddeld 1000 bezoekers

Een Memori is een krachtig medium om uw dienstverlening onder de aandacht te brengen. Een enkele Memori heeft gemiddeld 1000 bezoekers. Omdat uw naam en dienstverlening op iedere pagina zichtbaar is leren bezoekers u als een sympathieke dienstverlener kennen.

Bouw aan uw Google-positie

Memori is een onafhankelijk landelijk platform met een hoge autoriteit in Google. De naam van uw uitvaartonderneming is op de persoonlijke pagina’s aan Memori gekoppeld. Daarmee vergroot u uw vindbaarheid en stijgt u in de Google-zoekresultaten.

Snel, eenvoudig en veilig

U maakt een Memori binnen enkele minuten aan: u vult de gegevens van de overledene in en kunt – als u wilt - direct één foto en de rouwkaart toevoegen. Uw logo en bedrijfsgegevens staan automatisch op de betreffende Memori. Nabestaanden kunnen de Memori later zelf verder uitbreiden.

Veel waardering van klanten

Met een Memori kunt u iets unieks en onvergetelijks voor nabestaanden creëren. Zonder uw hulp zou dat nauwelijks mogelijk zijn. Veel waardering van uw klanten en bezoekers is daarom het directe gevolg.

Persoonlijke en professionele dienstverlening

Op de uitvaartinformatiepagina op een Memori worden de beschikbare gegevens en een foto van de betreffende uitvaartverzorger weergegeven. Dit maakt uw dienstverlening gastvrij, persoonlijk en tevens professioneler. Bovendien verhoogt dit uw zichtbaarheid.

Geen vaste kosten

Aan Memori zijn slechts eenmalig kosten verbonden, namelijk de aansluitkosten. Daarna kunt u onbeperkt Memori’s aanmaken. U bepaalt na vier werken vervolgens of u nabestaanden wilt laten betalen voor het advertentievrij online houden van een Memori of dat u dit voor hen wilt doen.

Professioneel en gastvrij uitvaartinformatie tonen

Met een Memori kunt u voor de belangstellenden duidelijk en overzichtelijk alle informatie betreft de uitvaart kenbaar maken. Dat is handig voor zowel de mensen die een kaart hebben ontvangen als de mensen die dat niet hebben. Voor elk onderdeel van de uitvaart is een aparte rubriek. Deze bevatten een condoleanceregister, informatie over de begrafenis of crematie, de tijd van de uitvaart, de locatie en de routebeschrijving. Bezoekers van Memori kunnen op deze manier de uitvaartinformatie snel en eenvoudig vinden. U kunt een foto van de locatie toevoegen, bijvoorbeeld van de kerk of het crematorium. Dankzij deze visuele hulp kunnen bezoekers de verstrekte informatie makkelijker onthouden.

 

Kunnen we u ergens bij helpen?


Kom in contact met Zorgna