Op uw website

Op uw website

 

Meer bezoekers en toch integer

De waarde van een Memori voor nabestaanden en voor u is een samenspel van verschillende elementen. Voor nabestaanden is het waardevol als ze zoveel mogelijk mensen kunnen bereiken en meerdere reacties krijgen. Voor uw organisatie betekent het dat zoveel mogelijk mensen kennismaken met uw dienstverlening.

Als u bezoekers verwijst naar een Memori, bijvoorbeeld op een rouwkaart, kunt u dit doen via de website Memori.nl. Misschien wilt u liever een link naar uw eigen website, waar een overzicht staat van alle Memori’s van uw klanten? Dit is ook mogelijk! Memori geeft u namelijk de mogelijkheid om een aantal van haar diensten te integreren in uw website.

 

Hoe werkt het?

U publiceert als het ware een venster op uw website waar een lijst van Memori’s te zien is. Een deel van de Memori-website wordt op uw website weergegeven. Wanneer een bezoeker klikt op een Memori, opent zich in de browser een nieuw venster met de juiste Memori pagina.

Snel, eenvoudig en veilig

U maakt een Memori binnen enkele minuten aan: u vult de gegevens van de overledene in en kunt – als u wilt - direct één foto en de rouwkaart toevoegen. Uw logo en bedrijfsgegevens staan automatisch op de betreffende Memori. Nabestaanden kunnen de Memori later zelf verder uitbreiden.

Veel waardering van klanten

Met een Memori kunt u iets unieks en onvergetelijks voor nabestaanden creëren. Zonder uw hulp zou dat nauwelijks mogelijk zijn. Veel waardering van uw klanten en bezoekers is daarom het directe gevolg.

Meer bezoekers op uw website

Door de Memori’s op uw website weer te geven en mensen eveneens hiernaar te verwijzen via een rouwkaart, trekt u meer bezoekers naar uw website. Dit verhoogt uw naamsbekendheid.

Eenvoudige installatie en instellen

De installatie van Memori op uw website is zeer eenvoudig voor iedereen met  basiskennis van HTML. Het lukt meestal binnen een half uur, inclusief het aanpassen naar de kleuren van uw huisstijl.

 

Kunnen we u ergens bij helpen?


Kom in contact met Zorgna