Onvergetelijke service

Waardevol voor iedereen

Elke situatie rondom een overlijden is anders. Memori biedt diverse mogelijkheden die aansluiten bij de verschillende omstandigheden waarin nabestaanden kunnen verkeren. Op deze manier is Memori zeer waardevol voor alle nabestaanden.

 

Diverse mogelijkheden

Memori sluit precies aan bij de behoeften van nabestaanden. Een Memori kan op verschillende manieren worden ingezet. Zo kunnen nabestaanden Memori gebruiken als een plaats om een overlijden kenbaar te maken, ruimte te bieden voor reacties en/of herinneringen te verzamelen. Nabestaanden kunnen er zelf voor kiezen in hoeverre ze de Memori-pagina persoonlijk maken.

Onvergetelijk

Memori kan veel meer bieden dan enkel het kenbaar maken van een overlijden. Van diverse kanten kunnen foto’s, video’s en persoonlijke verhalen van personen uit iemands leven en netwerk worden samengebracht. Op deze manier kan men echt iets betekenen voor nabestaanden. Andermans reacties en herinneringen aan een overleden dierbare kunnen namelijk van grote betekenis zijn voor nabestaanden. Uiteindelijk kan er van alle reacties en herinneringen een onvergetelijk herinneringsalbum worden gemaakt. Op deze manier blijft er voor altijd iets tastbaars en bijzonders achter.

 

Duidelijk en overzichtelijk

Met een Memori kan informatie over de uitvaart duidelijk en overzichtelijk kenbaar gemaakt worden. Bezoekers van Memorie kunnen via een duidelijke knop de uitvaartinformatie snel en eenvoudig vinden.
Voor elk onderdeel van de uitvaart is er een aparte rubriek, zoals informatie over de begrafenis of crematie, de tijdstippen, de locatie(s) en de routebeschrijving. U kunt een foto van de locaties toevoegen, bijvoorbeeld van de kerk of het crematorium. Dankzij deze visuele hulp kunnen bezoekers de verstrekte informatie makkelijker onthouden.

Houdt rekening met de wensen van nabestaanden

In aanvulling op de tijd en plaats biedt de uitvaartinformatie pagina ook ruimte voor specifieke wensen van de nabestaanden. Hierdoor kunnen zij hun wensen bekend maken met betrekking tot condoleren, het dragen van specifieke kleding en het wel of niet geven van bloemen.

 

Kunnen we u ergens bij helpen?


Kom in contact met Zorgna