Uitvaart app

Verrassend effectief

Met de functie ‘’Online register tekenen’’ biedt u als uitvaartonderneming een service aan die in deze tijd past. Bezoekers kunnen naast het traditionele condoleanceboek nu ook hun mobiele telefoon gebruiken om hun aanwezigheid bij een uitvaart te registreren. Hiermee onderscheidt u uw positie als uitvaartondernemer.

Tekenen op tablet of PC

Op de locaties van het afscheid en/of de uitvaart plaatst u een tablet of computer waar de bezoekers de mogelijkheid hebben om hun aanwezigheid te registreren. De bezoekers vullen hier dezelfde gegevens in als in het traditionele condoleanceregister. Het gaat sneller, omdat naast de naam alleen maar postcode en huisnummer ingegeven hoeven te worden. Het adres wordt dan automatisch ingevuld.

 

Eenvoudige installatie en instellen

De installatie van Memori op uw website is zeer eenvoudig voor iedereen met  basiskennis van HTML. Het lukt meestal binnen een half uur, inclusief het aanpassen naar de kleuren van uw huisstijl.

Volledig gratis

‘’Online register tekenen’’ is geheel kosteloos voor iedere dienstverlener in de uitvaartzorg en kan bij iedere uitvaart worden ingezet. U kunt dit zelfs doen zonder een persoonlijke pagina aan te maken op Memori. Het werkt eenvoudig en snel.

Tekenen via smartphone

Naast een tablet of PC kunnen de bezoekers ook hun mobiele telefoon gebruiken om hun aanwezigheid bij een uitvaart te registreren. Hiervoor ontvangen ze bij binnenkomst een link of scannen ze een QR-code waarmee ze naar de juiste website gaan. Hier laten ze dan hun gegevens achter. Snel en praktisch!

Voordelen

Persoonlijk
Per e-mail ontvangen alle bezoekers die hun e-mailadres hebben achtergelaten een brief waarin zij worden bedankt voor hun deelname. Als u ook een Memori pagina heeft aangemaakt, worden de bezoekers uitgenodigd om een persoonlijke reactie achter te laten voor de nabestaanden.

Leesbare en volledige reacties
Naam en adresgegevens zijn goed leesbaar en altijd volledig. Bij een traditioneel condoleanceregister komt het vaak voor dat gegevens onvolledig en/of niet leesbaar zijn.

Adressen
Na afloop staan de adresgegevens en mailadressen van de bezoekers in een bestand dat naar de nabestaanden wordt gestuurd. Dit kunnen zij gebruiken voor het verzenden van dankkaartjes of een bedankmail.

Kies uw eigen stijl
U kunt het online condoleanceregister zelfstandig instellen op elke tablet of computer. U kunt kiezen voor een standaard lay-out versie of een eigen versie die bij uw uitvaartonderneming past.

 

 

Kunnen we u ergens bij helpen?


Kom in contact met Zorgna